© Copyright VINécole 2023

Wijncursus SDEN - VINécole
17382
page-template-default,page,page-id-17382,bridge-core-3.0.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

WIJNVIGNET

Het eerste niveau van de Stichting Dranken Examens en Normering, afgekort SDEN 1. Een cursus voor de beginnende wijnliefhebber, die bestaat uit 2 bijeenkomsten.

Lees meer

WIJNOORKONDE

Het tweede niveau van de Stichting Dranken Examens en Normering, afgekort SDEN 2. Voor de ware wijnliefhebber, medewerker in de horeca, wijnwinkel of groothandel. Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten.

Lees meer

WIJNBREVET

Het derde niveau van de Stichting Dranken Examens en Normering, afgekort SDEN 3. Een cursus voor de ‘winegeek’ en als je ambities hebt om vinoloog te worden. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten.

Lees meer

IMG_0104 (2)

Waarom kiezen voor VINécole?

In de enorme keuze die er is aan wijncursussen en wijnopleiders, wilt iedereen natuurlijk dat je voor hem of haar kiest.

Zo ook ik natuurlijk, daar ben ik niet anders in. Waar ik wel anders in ben is dat ik op bevlogen wijze mijn wijnkennis aan je overdraag.

Dat doe ik onder andere op de volgende manier:

  • gestructureerd
  • interactief
  • gedegen
  • goed voorbereid
  • zorgvuldig
  • met gebruik van kwaliteitswijnen
  • in kleine groepen voor individuele aandacht om de kans van slagen op je examen zo groot mogelijk te maken.

Op mijn website kun je wijncursussen op 3 niveaus vinden waarmee je de benodigde kennis krijgt om een examen te doen op het niveau van de Stichting Dranken Examens en Normeringen (SDEN).